- חותכים את הגמבה והגזר לרצועות דקות. מטגנים בסיר שיני שום כתושות, מוסיפים את הגמבות והגזר ומטגנים עד שמתרכך מעט. מוסיפים פטריות חתוכות גס.
- במקבלים מכינים את אטריות הנודלס, מומלץ להוציא למסננת כאשר הנודלס עדיין "אל דנטה".
- מוסיפים את האטריות המוכנות לתוך הסיר עם הירקות ומכבים את האש.
- מוסיפים 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות רוטב טריאקי, חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ, את הבצל הירוק הקצוץ והכוסברה ומערבבים עד שהכל מתאחד.
כל תכולת הסיר = 3 מנות נודלס. כל מנה = 2 מנות פחמימה (240 קלוריות).
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.