- מקלפים את הקישואים מהקליפה וחותכים לקוביות. בסיר בינוני שמים כף שמן קנולה ואת הקישואים שחתכנו. מטגנים במשך 5 דקות.
- מוציאים את הקישואים ומועכים אותם עד שהם הופכים לפירה.
- לוקחים 2 כפות מתוך הגבינה הבולגרית ושומרים בצד. את יתר הגבינה מערבבים ביחד עם הביצים, המלח והקמח. מוסיפים גם את הקישואים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- מרססים תבנית במעט שמן ושופכים את התערובת לתבנית. מגרדים מלמעלה את הגבינה הבולגרית ששמנו בצד ומכסים בנייר כסף.
- אופים במשך 30 דקות בחום של כ-180 מעלות.
- מחלקים את הפשטידה ל12 חתיכות שוות בגודלן. כל חתיכה = מנת פחמימה.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.