- חותכים כל קישוא לחצי, כך שמתקבלת "סירת קישוא".
- מרוקנים בעדינות את תכולת הקישוא (מהצד השטוח) ושמים בקערה את "בשר" הקישוא שהוצאנו.
- סוחטים היטב את הטונה מהמים ומוסיפים לקערה.
- מגרדים כ-250 גרם גבינה בולגרית מעודנת לתוך הקערה ומוסיפים את הביצה, כף שמן זית ופפריקה.
- מערבבים היטב את כל המרכיבים ששמנו בקערה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- ממלאים כל אחת מסירות הקישואים ברבע מתכולת התערובת.
- מכניסים לתנור בחום של כ-200 מעלות למשך 35 דקות, עד שהקישואים מתרככים.
קישוא אחד = מנת חלבון.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.