שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פתיתים וחזה עוף עם פטריות

מנת פתיתים = מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • כוס פתיתים בצורת אורז (לפני בישול)
  • 500 גרם חזה עוף
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • בצל אחד בינוני
  • כף שמן קנולה.
  • כפית פפריקה
  • כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
  • חצי כפית כורכום

מצרכים הוראות הכנה

  • מכינים כוס אחת של פתיתים לפי ההוראות על השקית, תשתמשו במינימום שמן ותוסיפו כפית אחת של מלח. מניחים בצד שיתקרר.
  • חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות. מטגנים בסיר גדול בצל עד שמזהיב ומוסיפים את חזה העוף ומטגנים למשך 10 דקות.
  • חותכים את הפטריות ומוסיפים לסיר למשך 5 דקות נוספות.
  • מוסיפים לסיר את התבלינים – את הפפריקה, פלפל שחור, כורכום ומלח ומערבבים היטב.
  • מכבים את האיש ומוסיפים לסיר את הפתיתים.

מחלקים את כל הסיר ל5 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת חלבון (199 קלוריות).

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.