- מחממים תנור ל180 מעלות.
- קוצצים גבעול אחד של בצל ירוק ושמים בקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה 4 כפות קמח ו4 ביצים ומערבבים עד שאין כלל גושי קמח.
- מסננים היטב את התירס מהנוזלים שלו ומוסיפים לקערה. מוסיפים לקערה גם את הקוטג' והפלפל השחור.
- שומרים רבע מכמות הגבינה הבולגרית בצד לאחר כך ומוסיפים את 3/4 הנותרים לקערה.
- מרססים 2 תבניות אינגליש קייק במעט תרסיס שמן.
- שופכים את תכולת הקערה ל2 התבניות באופן שווה.
- מגרדים את רבע הגבינה הבולגרית ששמרנו בצד מלמעלה.
- מכניסים לתנור למשך 25 – 30 דקות. עד שהפשטידה משחימה מלמעלה. מצננים למשך 5 דקות.
מחלקים כל אחת מהתבניות ל6 חתיכות שוות בגודלן (סך הכל יוצא 12 מנות פשטידה).
כל מנה = מנת פחמימה.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.