שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מרק עוף

מנת מרק אחת = מנת חלבון וחצי

מצרכים מצרכים

  • שתי שוקי עוף בגודל בינוני ללא העור (כ-300 גרם סה"כ)
  • בצל קטן
  • גזר קטן
  • 2 תפוחי אדמה קטנים
  • צרור עלי פטרוזיליה
  • צרור שמיר
  • מעט פלפל שחור ומלח – לפי הטעם.

מצרכים הוראות הכנה

  • ממלאים סיר בגודל בינוני ב6 כוסות מים רותחים.
  • מוסיפים את העוף (ללא העור) ונותנים לו להתבשל במשך 10 דקות. מומלץ לשפוך את המים של העוף ולמלא שוב במים רותחים, נקיים.
  • חותכים את הגזר והבצל לחתיכות גדולות יחסית ומוסיפים לסיר. נותנים להם להתבשל עם העוף במשך 10 דקות.
  • מוסיפים שני תפוחי אדמה קטנים ומקולפים ונותנים להם להתבשל במרק למשך 10 דקות נוספות.
  • מוסיפים את התבלינים ועשבי התיבול (שמיר ופטרוזיליה) ומבשלים עוד כמה דקות עד שכל הירקות רכים יחסית.
  • מחלקים את הסיר ל2 מנות שוות בגודלן (בכל מנה יש שוק אחת, ותפוח אדמה אחד בנוסף לבצל ולגזר).מנת מרק אחת = 25 גרם חלבון

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.