שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מרק עדשים מפנק לחורף

מנת מרק אחת = מנת פחמימה

מצרכים מצרכים

  • כוס וחצי עדשים ירוקות לפני בישול
  • 3 שיני שום חתוכות לפרוסות
  • בצל בינוני קצוץ גס
  • חצי כוס עלי כוסברה קצוצים
  • 9 כוסות מים רותחים
  • כף מלח גדושה
  • רבע כפית שטוחה פלפל שחור
  • חצי כפית כמון

מצרכים הוראות הכנה

סיר שלם = 3 מנות פחמימה

  • שוטפים היטב את העדשים במים פושרים ומשרים במשך שעתיים.
  • מחממים סיר עם כף אחת של שמן קנולה.
  • קוצצים את הבצל גס ומוסיפים לסיר ומבשלים עד להזהבה. לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים.
  • מוספים לסיר את העדשים, התבלינים ומוסיפים 9 כוסות מים רותחים.
  • מביאים את הסיר לרתיחה ואז שמים על אש קטנה ומבשלים במשך כ50 דקות, עד שהעדשים רכות מספיק.
  • בסוף מוסיפים את עלי הכוסברה.
  • טיפ: כדי שהמנות יהיו מחולקות באופן שווה מומלץ בחום לטחון את המרק בעזרת בלנדר מוט.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.