סיר שלם = 3 מנות פחמימה
- שוטפים היטב את העדשים במים פושרים ומשרים במשך שעתיים.
- מחממים סיר עם כף אחת של שמן קנולה.
- קוצצים את הבצל גס ומוסיפים לסיר ומבשלים עד להזהבה. לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים.
- מוספים לסיר את העדשים, התבלינים ומוסיפים 9 כוסות מים רותחים.
- מביאים את הסיר לרתיחה ואז שמים על אש קטנה ומבשלים במשך כ50 דקות, עד שהעדשים רכות מספיק.
- בסוף מוסיפים את עלי הכוסברה.
- טיפ: כדי שהמנות יהיו מחולקות באופן שווה מומלץ בחום לטחון את המרק בעזרת בלנדר מוט.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.