- בקערה גדולה סוחטים היטב מיץ מלימון אחד. מוסיפים כף דבש ושן שום קצוצה.
- חותכים חזה עוף לרצועות ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים לקערה פפריקה, רבע כפית מלח וכוסברה קצוצה ומערבבים היטב.
- משרים את חזה העוף במרינדה למשך שעה וחצי לפחות, מומלץ לערבב מידי פעם כדי שחזה העוף יספוג כמה שיותר טעמים.
- מרססים מחבת במעט תרסיס שמן. שופכים את כל תכולת הקערה למחבת ומבשלים על אש גבוהה למשך 15 דקות.
מחלקים את כל תכולת המחבת ל3 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת חלבון
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.