שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חזה עוף במרינדת לימון ודבש

מנה אחת = מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • 500 גרם חזה עוף טרי לפני בישול
  • מיץ לימון מלימון קטן
  • כף דבש
  • שן שום קצוצה
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כוס כוסברה קצוצה
  • רבע כפית מלח

מצרכים הוראות הכנה

  • בקערה גדולה סוחטים היטב מיץ מלימון אחד. מוסיפים כף דבש ושן שום קצוצה.
  • חותכים חזה עוף לרצועות ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים לקערה פפריקה, רבע כפית מלח וכוסברה קצוצה ומערבבים היטב.
  • משרים את חזה העוף במרינדה למשך שעה וחצי לפחות, מומלץ לערבב מידי פעם כדי שחזה העוף יספוג כמה שיותר טעמים.
  • מרססים מחבת במעט תרסיס שמן. שופכים את כל תכולת הקערה למחבת ומבשלים על אש גבוהה למשך 15 דקות.

מחלקים את כל תכולת המחבת ל3 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת חלבון

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.