שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חזה עוף בסגנון פסטרמה

מנה אחת = מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • קילוגרם אחד חזה עוף טרי חצוי (לא פרוס ל"שניצלים")
  • כפית חרדל דיז'ון גרגירים
  • כף דבש
  • כף שמן זית
  • 2 שיני שום
  • חצי פלפל חריף קטן
  • 2 כפות צ'ילי מתוק
  • חצי כפית פפריקה
  • רבע כפית מלח

מצרכים הוראות הכנה

  • מערבבים בקערה גדולה כף דבש, 2 כפות צ'ילי מתוק, כף שמן זית וכפית חרדל דיז'ון.
  • קוצצים את שיני השום ואת חצי הפלפל החריף ומוסיפים לקערה.
  • מוסיפים את הפפריקה והמלח לקערה ומערבבים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד.
  • מוסיפים לקערה את חזה העוף ומורחים כל חתיכת חזה עוף היטב מכל הצדדים ברוטב.
  • מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות (מומלץ להשרות את חזה העוף עד 24 שעות, כך שיקבל כמה שיותר טעמים מהרוטב, לכן מומלץ להכין יום לפני את הרוטב ולהניח את חזה העוף במשרה).
  • צורבים את חזה העוף על מחבת, כ-2 דקות מכל צד. יש להשתמש בתרסיס שמן בלבד ולא בשמן בזמן הצריבה.
  • מניחים את חזה העוף לאחר שנצרב בתבנית. את הרוטב שנשאר בקערה שופכים על חזה העוף.
  • אופים בתנור למשך 20 דקות בחום של כ-200 מעלות.
  • פורסים דק ואוכלים.

מחלקים את כל הכמות שיצאה ל6 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת חלבון.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.