- מערבבים בקערה גדולה כף דבש, 2 כפות צ'ילי מתוק, כף שמן זית וכפית חרדל דיז'ון.
- קוצצים את שיני השום ואת חצי הפלפל החריף ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הפפריקה והמלח לקערה ומערבבים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד.
- מוסיפים לקערה את חזה העוף ומורחים כל חתיכת חזה עוף היטב מכל הצדדים ברוטב.
- מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות (מומלץ להשרות את חזה העוף עד 24 שעות, כך שיקבל כמה שיותר טעמים מהרוטב, לכן מומלץ להכין יום לפני את הרוטב ולהניח את חזה העוף במשרה).
- צורבים את חזה העוף על מחבת, כ-2 דקות מכל צד. יש להשתמש בתרסיס שמן בלבד ולא בשמן בזמן הצריבה.
- מניחים את חזה העוף לאחר שנצרב בתבנית. את הרוטב שנשאר בקערה שופכים על חזה העוף.
- אופים בתנור למשך 20 דקות בחום של כ-200 מעלות.
- פורסים דק ואוכלים.
מחלקים את כל הכמות שיצאה ל6 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת חלבון.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.