שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חזה עוף מוקפץ עם סקיני פסטה

כל המתכון = 3 מנות חלבון

מצרכים מצרכים

  • חבילת אטריות אחת סקיני פסטה (אטריות קונג'אק)
  • 300 גרם חזה עוף (לפני בישול)
  • כף שמן זית
  • בצל בינוני
  • צרור פטרוזיליה
  • כפית פפריקה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כחצי כפית כורכום
  • רבע כפית כמון
  • כפית שטוחה מלח

מצרכים הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עם כף שמן זית במשך 5 דקות, עד שהבצל מזהיב.
    בינתיים חותכים את חזה העוף לרצועות או קוביות (מה שתעדיפו) ומוסיפים למחבת כאשר הבצל כבר מזהיב.
  • כשהחזה עוף משנה את צבעו ללבן מוסיפים את הפטרוזיליה, התבלינים ומטגנים למשך כ5 דקות נוספות.
  • מוסיפים את חבילת האטריות, מכבים את האש ומערבבים למשך דקה נוספת (האטריות לא מצריכות בישול מראש).

כל המצרכים במתכון נותנים לנו 3 מנות (3 מנות חלבון).

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.