- קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עם כף שמן זית במשך 5 דקות, עד שהבצל מזהיב.
בינתיים חותכים את חזה העוף לרצועות או קוביות (מה שתעדיפו) ומוסיפים למחבת כאשר הבצל כבר מזהיב. - כשהחזה עוף משנה את צבעו ללבן מוסיפים את הפטרוזיליה, התבלינים ומטגנים למשך כ5 דקות נוספות.
- מוסיפים את חבילת האטריות, מכבים את האש ומערבבים למשך דקה נוספת (האטריות לא מצריכות בישול מראש).
כל המצרכים במתכון נותנים לנו 3 מנות (3 מנות חלבון).
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.