- מדליקים תנור לחום של 190 מעלות.
- מערבבים בקערה את הקמח עם אבקת האפיה.
- בסיר בינוני שמים את השמן, הסוכר והמלח, מוסיפים את המים ומערבבים היטב, מחכים שהתערובת תגיעה לרתיחה. לאחר שהתערובת רותחת, מכבים את האש.
- מוסיפים לסיר את הקערה עם הקמח ואבקת האפייה. מערבבים עד שאין גושים ועד שהתערובת מתגבשת ונפרדת מדפנות הסיר (התערובת אמורה להיות דביקה). מניחים בצד לכמה דקות כדי לצנן את הבצק.
- מוסיפים בהדרגה את הביצים. כל פעם מוסיפים ביצה, מערבבים היטב ורק אז מוסיפים את הביצה הבאה.
- יוצרים בעזרת הידיים כדורים שווים בגודלם. סך הכל יוצרים 16 לחמניות.
- שמים בתבנית נייר אפייה ומרססים במעט תרסיס שמן.
- אופים במשך 35 דקות, עד שהלחמניות מזהיבות ואפויות לחלוטין מבפנים.
כל לחמנייה = חצי מנת פחמימה
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.