לחמנייה אחת = מנת פחמימה
- מערבבים ביחד את קמח השמרים והקמח המלא, לאחר מכן לוקחים 2 כפות גדושות מתערובת הקמחים שערבבנו עכשיו, שמים בקערית נפרדת ושמים בצד.
- את שאר תערובת הקמחים (חוץ מהקערית שהשארנו בצד) מערבבים עם ממתיק הסוכרלוז ומים. לשים את הבצק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את שתי כפות השמן והקמח ששמנו בקערית בצד, לשים שוב, עד לקבלת בצק רך ואחיד. - מוסיפים את המלח ולשים שוב עוד דקה אחת.
- מכסים את הבצק ומניחים לו לתפוח למשך שעתיים.
- מחלקים את הבצק ל16 עיגולים שווים בגודלם (חשוב להקפיד על כך מפני שכך הערכים התזונתיים יהיו שווים בכל הלחמניות).
- מפעילים תנור ל180 מעלות.
- מורחים ביצה טרופה מעל כל לחמנייה.
- אופים במשך 12-15 דקות.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.