- קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר גדול במשך 3-5 דקות עם מעט תרסיס שמן.
- חותכים את שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי לקוביות ומוסיפים לסיר.
- מוסיפים לסיר את הגזרים המגורדים ופטריות חתוכות.
- מוסיפים לסיר גם את גריסי הפנינה ומערבבים במשך 2 דקות.
- מוסיפים 8 כוסות מים רותחים ומלח ופלפל לפי טעם אישי.
- מבשלים במשך 50 דקות עד שעה בחום נמוך עם מכסה, מומלץ לערבב מידי פעם.
- מומלץ להוסיף מעט עירית קצוצה מלמעלה
מחלקים את הסיר ל- 6 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת פחמימה.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.