שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מרק גריסים מפנק לחורף

מנת מרק אחת = מנת פחמימה

מצרכים מצרכים

  • חצי כוס גריסי פנינה (100 גרם לפני בישול)
  • בצל גדול
  • סלסילת פטריות שמפניון
  • 2 גזרים מגורדים
  • שורש פטרוזיליה
  • שורש סלרי
  • תרסיס שמן
  • 8 כוסות מים רותחים
  • מלח ופלפל

מצרכים הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר גדול במשך 3-5 דקות עם מעט תרסיס שמן.
  • חותכים את שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי לקוביות ומוסיפים לסיר.
  • מוסיפים לסיר את הגזרים המגורדים ופטריות חתוכות.
  • מוסיפים לסיר גם את גריסי הפנינה ומערבבים במשך 2 דקות.
  • מוסיפים 8 כוסות מים רותחים ומלח ופלפל לפי טעם אישי.
  • מבשלים במשך 50 דקות עד שעה בחום נמוך עם מכסה, מומלץ לערבב מידי פעם.
  • מומלץ להוסיף מעט עירית קצוצה מלמעלה

מחלקים את הסיר ל- 6 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת פחמימה.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.