- מקלפים את הבצל, הגזר ותפוח האדמה מהקליפה.
- ממלאים סיר בגודל בינוני ב6 כוסות מים רותחים.
- חותכים את הבצל, הגזר והתפוח אדמה לחתיכות גדולות יחסית, מוסיפים לסיר ומבשלים במשך כ20 דקות.
- קוצצים את הפטרוזיליה והשמיר ומוסיפים לסיר, מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
- מבשלים עוד 10 דקות.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.