- ממלאים סיר בגודל בינוני ב6 כוסות מים רותחים.
- מוסיפים את העוף (ללא העור) ונותנים לו להתבשל במשך 10 דקות. מומלץ לשפוך את המים של העוף ולמלא שוב במים רותחים, נקיים.
- חותכים את הגזר והבצל לחתיכות גדולות יחסית ומוסיפים לסיר. נותנים להם להתבשל עם העוף במשך 10 דקות.
- מוסיפים שני תפוחי אדמה קטנים ומקולפים ונותנים להם להתבשל במרק למשך 10 דקות נוספות.
- מוסיפים את התבלינים ועשבי התיבול (שמיר ופטרוזיליה) ומבשלים עוד כמה דקות עד שכל הירקות רכים יחסית.
- מחלקים את הסיר ל2 מנות שוות בגודלן (בכל מנה יש שוק אחת, ותפוח אדמה אחד בנוסף לבצל ולגזר).מנת מרק אחת = 25 גרם חלבון
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.