- סוחטים מיץ משני לימונים בינוניים ושמים בקערה רחבה.
- קוצצים כוסברה, כותשים 2 שיני שום ומוסיפים לקערה. שמים בקערה גם כפית שטוחה של מלח.
- חותכים את חזה העוף לרצועות דקות, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעתיים, כדי שחזה העוף יספוג את כל הטעמים, מומלץ לערבב מידי פעם.
- לאחר שהשרנו את חזה העוף, חותכים בצל לרצועות ומטגנים בסיר עם תרסיס שמן.
- חותכים גמבה אדומה לרצועות ומוסיפים לסיר. לאחר שהגמבה התרככה מעט והבצל הזהיב, מוסיפים את חזה העוף ומבשלים במשך כ-15 דקות.
- מכבים את האש, מוסיפים את הסקיני פסטה ומערבבים היטב.
מחלקים את כל תכולת הסיר ל4 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת חלבון.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.