שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

נודלס חזה עוף ברוטב לימוני

מנת נודלס אחת = מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • 500 גרם חזה עוף טרי
  • מיץ לימון מ2 לימונים
  • 2 שיני שום כתושות
  • בצל לבן בינוני
  • צרור כוסברה
  • גמבה אדומה
  • 2 חבילות "סקיני פסטה" בתוספת טפיוקה בצורת נודלס
  • כפית מלח שטוחה

מצרכים הוראות הכנה

  • סוחטים מיץ משני לימונים בינוניים ושמים בקערה רחבה.
  • קוצצים כוסברה, כותשים 2 שיני שום ומוסיפים לקערה. שמים בקערה גם כפית שטוחה של מלח.
  • חותכים את חזה העוף לרצועות דקות, מוסיפים לקערה ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעתיים, כדי שחזה העוף יספוג את כל הטעמים, מומלץ לערבב מידי פעם.
  • לאחר שהשרנו את חזה העוף, חותכים בצל לרצועות ומטגנים בסיר עם תרסיס שמן.
  • חותכים גמבה אדומה לרצועות ומוסיפים לסיר. לאחר שהגמבה התרככה מעט והבצל הזהיב, מוסיפים את חזה העוף ומבשלים במשך כ-15 דקות.
  • מכבים את האש, מוסיפים את הסקיני פסטה ומערבבים היטב.

מחלקים את כל תכולת הסיר ל4 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת חלבון.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.