שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

נודלס עם ירקות

מנת נודלס = שתי מנות פחמימה

מצרכים מצרכים

  • חצי חבילת אטריות נודלס (200 גרם)
  • 2 בצלים ירוקים בינוניים קצוצים
  • כף שמן קנולה
  • גמבה אדומה בגודל בינוני
  • גמבה צהובה בגודל בינוני
  • גזר בגודל בינוני
  • 5 פטריות פורטבלו בינוניות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • חצי כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ.
  • כוסברה קצוצה

מצרכים הוראות הכנה

  • חותכים את הגמבה והגזר לרצועות דקות. מטגנים בסיר שיני שום כתושות, מוסיפים את הגמבות והגזר ומטגנים עד שמתרכך מעט. מוסיפים פטריות חתוכות גס.
  • במקבלים מכינים את אטריות הנודלס, מומלץ להוציא למסננת כאשר הנודלס עדיין "אל דנטה".
  • מוסיפים את האטריות המוכנות לתוך הסיר עם הירקות ומכבים את האש.
  • מוסיפים 2 כפות רוטב סויה, 2 כפות רוטב טריאקי, חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ, את הבצל הירוק הקצוץ והכוסברה ומערבבים עד שהכל מתאחד.

כל תכולת הסיר = 3 מנות נודלס. כל מנה = 2 מנות פחמימה (240 קלוריות).

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.