שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סירות קישואים וטונה

קישוא אחד = מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • 4 קישואים גדולים ללא הקליפה
  • קופסת טונה במים
  • 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% שומן
  • ביצה אחת
  • כף שמן זית
  • חצי כפית פפריקה

מצרכים הוראות הכנה

  • חותכים כל קישוא לחצי, כך שמתקבלת "סירת קישוא".
  • מרוקנים בעדינות את תכולת הקישוא (מהצד השטוח) ושמים בקערה את "בשר" הקישוא שהוצאנו.
  • סוחטים היטב את הטונה מהמים ומוסיפים לקערה.
  • מגרדים כ-250 גרם גבינה בולגרית מעודנת לתוך הקערה ומוסיפים את הביצה, כף שמן זית ופפריקה.
  • מערבבים היטב את כל המרכיבים ששמנו בקערה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • ממלאים כל אחת מסירות הקישואים ברבע מתכולת התערובת.
  • מכניסים לתנור בחום של כ-200 מעלות למשך 35 דקות, עד שהקישואים מתרככים.

קישוא אחד = מנת חלבון.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.