- מפרידים ביצים לשתי קערות שונות. את החלמונים שמים בנפרד את החלבונים הנפרד.
- מקציפים במיקסר את החלבונים, מתחילים לאט ומגבירים עד לקבלת קצף יציב.
- מחממים תנור לחום של כ180 מעלות ומניחים תבנית אפייה גדולה ושטוחה עם מים.
- בקערה גדולה מערבבים את חלמוני הביצה, הגבינה, קמח תופח, ממתיק הסוכרלוז, תמצית וניל, סוכר וניל, מלח וגרידת הלימון ומערבבים עד לקבלת לתערובת אחידה.
מוסיפים את קצפת החלבונים לשאר התערובת ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול (אפשר במיקסר עם וו קיפול, בעוצמה הכי נמוכה כדי שקצף החלבונים לא יישבר ויישאר אוורירי). - בעזרת תרסיס שמן מרססים תבנית אפייה.
- אופים למשך כחצי שעה. נותנים לעוגה כשעה מנוחה בטמפרטורת החדר.
- מחלקים את העוגה ל16 פרוסות שוות בגודלן כל פרוסה = חצי מנת פחמימה.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.