לתחתית:
- בקערה גדולה מפוררים את הביסקוויטים. מוסיפים 20 גרם חמאה מומסת וחצי כוס חלב ומערבבים היטב.
- בתבנית גדולה משטחים את הביסקוויטים ומכניסים למקפיא למשך חצי שעה.
למילוי:
- מפרידים ביצים – תפרידו בין החלבון לחלמון והשתמשו רק בחלבון הביצה. הקציפו את חלבוני הביצה במיקסר עד שמתקבל קצף יציב.
- בקערה גדולה מערבבים את הגבינות, כפית סוכרלוז נוזלי ו4 סקופים של אבקת חלבון בטעם וניל.
- מוסיפים את הקצף בהדרגה לקערת הגבינות. מערבבים בעזרת תנועות קיפול כדי שהקצף לא יישבר והעוגה תהיה אוורירית וגבוהה.
- שופכים את תערובת הגבינות לתבנית עם הביסקוויטים.
- אופים בחום 180 מעלות למשך 40 דקות.
מחלקים את העוגה ל20 חתיכות שוות בגודלן. כל חתיכה = חצי מנת חלבון
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.