שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת גבינה עשירה בחלבון

פרוסת עוגה = חצי מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • 500 גרם גבינה לבנה 1/2% שומן
  • 200 גרם גבינת סימפוניה בטעם טבעי
  • 8 חלבוני ביצה
  • 4  סקופים של אבקת חלבון בטעם וניל
  • 20 גרם חמאה
  • חצי כוס חלב 1% שומן
  • 20 יחידות ביסקוויטים (פתיבר)
  • כפית סוכרלוז נוזלי

מצרכים הוראות הכנה

לתחתית:

  • בקערה גדולה מפוררים את הביסקוויטים. מוסיפים 20 גרם חמאה מומסת וחצי כוס חלב ומערבבים היטב.
  • בתבנית גדולה משטחים את הביסקוויטים ומכניסים למקפיא למשך חצי שעה.

למילוי:

  • מפרידים ביצים – תפרידו בין החלבון לחלמון והשתמשו רק בחלבון הביצה. הקציפו את חלבוני הביצה במיקסר עד שמתקבל קצף יציב.
  • בקערה גדולה מערבבים את הגבינות, כפית סוכרלוז נוזלי ו4 סקופים של אבקת חלבון בטעם וניל.
  • מוסיפים את הקצף בהדרגה לקערת הגבינות. מערבבים בעזרת תנועות קיפול כדי שהקצף לא יישבר והעוגה תהיה אוורירית וגבוהה.
  • שופכים את תערובת הגבינות לתבנית עם הביסקוויטים.
  • אופים בחום 180 מעלות למשך 40 דקות.

מחלקים את העוגה ל20 חתיכות שוות בגודלן. כל חתיכה = חצי מנת חלבון

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.