שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פטריות ממולאות בגבינה

פטריה אחת = חצי מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • 4 פטריות פורטבלו גדולות
  • 6 כפות בולגרית מגורדת 5% שומן
  • 3 כפות קוטג' 1% שומן
  • 4 כפות גבינה צהובה "עמק" פתיתים 9% שומן
  • אגוז מוסקט
  • מעט טימין
  • רבע כפית פלפל שחור

מצרכים הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • מוציאים את "הרגל" של כל הפטריות, קוצצים אותן ושמים בקערה.
  • לקערה מוסיפים את כל סוגי הגבינות וגם את הטימין, האגוז המוסקט והפלפל השחור.
  • שמים כמות שווה של מילוי בכל אחת מהפטריות.
  • מכניסים לתנור למשך 20 דקות.
  • מצננים ל5 דקות ואפשר לאכול.
  • סך הכל יוצא 4 פטריות שונות, כל פטריה = חצי מנת חלבון.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.