- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מוציאים את "הרגל" של כל הפטריות, קוצצים אותן ושמים בקערה.
- לקערה מוסיפים את כל סוגי הגבינות וגם את הטימין, האגוז המוסקט והפלפל השחור.
- שמים כמות שווה של מילוי בכל אחת מהפטריות.
- מכניסים לתנור למשך 20 דקות.
- מצננים ל5 דקות ואפשר לאכול.
- סך הכל יוצא 4 פטריות שונות, כל פטריה = חצי מנת חלבון.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.