שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פלפל ממולא ברוטב עגבניות

פלפל ממולא אחד = מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • 5 פלפלים אדומים (גמבה) בגודל בינוני
  • 400 גרם חזה עוף טחון
  • בצל בינוני
  • חצי כוס אורז בסמטי
  • קופסת עגבניות חתוכות דק של MUTTI
  • כף שמן קנולה
  • פטרוזיליה קצוצה
  • שמיר קצוץ
  • נענע קצוצה
  • כפית פפריקה אדומה
  • כפית פלפל שחור
  • חצי כפית מלח
  • 3 כוסות מים רותחים

מצרכים הוראות הכנה

  • בקערה גדולה מערבבים את העוף הטחון עם הפטרוזיליה, השמיר והנענע.
  • מוסיפים לקערה גם את התבלינים (פפריקה, פלפל ומלח).
  • לוקחים בצל שלם, חצי בצל שמים בצד ושומרים לאחר כך. את החצי הראשון קוצצים דק ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את חצי כוס האורז לקערה ומערבבים היטב.
  • את חצי הבצל שהשארנו בצד ממקודם קוצצים ומוסיפים לסיר גדול ורחב ביחד עם כף השמן. מטגנים את הבצל עד שמזהיב.
  • מוסיפים לסיר קופסת שימורים מסוג "פולפה" של "Mutti" ומעט מלח.
  • בינתיים שוטפים היטב את הגמבות, מוציאים את תכולת הגמבה וזורקים לפח.
  • ממלאים את הגמבות בתערובת העוף שהכנו ממקודם, ממלאים כ- 3\2 מכמות התערובת בכל גמבה.
  • מוסיפים את הגמבות לסיר ו3 כוסות מים רותחים.
  • מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה למשך 45 דקות.

כל פלפל = מנת חלבון אחת (200 קלוריות).

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.