- בקערה גדולה מערבבים את העוף הטחון עם הפטרוזיליה, השמיר והנענע.
- מוסיפים לקערה גם את התבלינים (פפריקה, פלפל ומלח).
- לוקחים בצל שלם, חצי בצל שמים בצד ושומרים לאחר כך. את החצי הראשון קוצצים דק ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם את חצי כוס האורז לקערה ומערבבים היטב.
- את חצי הבצל שהשארנו בצד ממקודם קוצצים ומוסיפים לסיר גדול ורחב ביחד עם כף השמן. מטגנים את הבצל עד שמזהיב.
- מוסיפים לסיר קופסת שימורים מסוג "פולפה" של "Mutti" ומעט מלח.
- בינתיים שוטפים היטב את הגמבות, מוציאים את תכולת הגמבה וזורקים לפח.
- ממלאים את הגמבות בתערובת העוף שהכנו ממקודם, ממלאים כ- 3\2 מכמות התערובת בכל גמבה.
- מוסיפים את הגמבות לסיר ו3 כוסות מים רותחים.
- מכסים את הסיר עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה למשך 45 דקות.
כל פלפל = מנת חלבון אחת (200 קלוריות).
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.