שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פשטידת פטריות

חתיכה אחת = חצי מנת פחמימה

מצרכים מצרכים

  • סלסלה פטריות שמפניון
  • כף שמן זית
  • בצל לבן בינוני
  • 2 שיני שום, כתושות
  • קופסת קוטג’ 3%
  • 3 כפות גבינה צהובה מגורדת 9% שומן
  • 3 ביצים (L)
  • 3 כפות גדושות קמח תופח
  • 1\2 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור

מצרכים הוראות הכנה

  • קוצצים בצל לקוביות ואת הפטריות לפרוסות (אל תחתכו דק מידי, אחרת הפטריות לא יורגשו).
    מטגנים את הבצל בסיר עם כף שמן זית במשך 5 דקות, עד שמזהיב. ערבבו כל הזמן כדי שהבצל לא יישרף, אין צורך להוסיף עוד שמן.
  • כשהבצל רך מוסיפים את השום הכתוש והפטריות ומטגנים עד שהפטריות מתרככות מעט.
    נותנים לפטריות ולבצל קצת להתקרר ומעבירים לקערה.
  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • מוסיפים לקערה את כל שאר המצרכים ומערבבים היטב.
    מרססים תבנית במעט תרסיס שמן. שופכים את תכולת הקערה ואופים במשך חצי שעה.
  • מחלקים את הפשטידה ל12 חתיכות שוות בגודלן. כל חתיכה = חצי מנת פחמימה.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.