- קוצצים בצל לקוביות ואת הפטריות לפרוסות (אל תחתכו דק מידי, אחרת הפטריות לא יורגשו).
מטגנים את הבצל בסיר עם כף שמן זית במשך 5 דקות, עד שמזהיב. ערבבו כל הזמן כדי שהבצל לא יישרף, אין צורך להוסיף עוד שמן. - כשהבצל רך מוסיפים את השום הכתוש והפטריות ומטגנים עד שהפטריות מתרככות מעט.
נותנים לפטריות ולבצל קצת להתקרר ומעבירים לקערה. - מחממים תנור ל180 מעלות.
- מוסיפים לקערה את כל שאר המצרכים ומערבבים היטב.
מרססים תבנית במעט תרסיס שמן. שופכים את תכולת הקערה ואופים במשך חצי שעה. - מחלקים את הפשטידה ל12 חתיכות שוות בגודלן. כל חתיכה = חצי מנת פחמימה.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.