- לחתוך את הבצל לקוביות גסות ולטגן עם כף שמן זית עד שמזהיב. לחתוך קישואים לקוביות ולהוסיף לסיר. מטגנים במשך 5-10 דקות, עד שהקישואים מתרככים מעט.
- מערבבים בקערה גדולה את הביצים, הבולגרית והקוטג'.
- שמים 4 כפות מהתערובת בקערית קטנה נפרדת ושמים בצד, שומרים לאחר כך.
- מוסיפים לקערה הגדולה את הקמח, הפלפל השחור והמלח ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לקערה הגדולה את הקישואים והבצל ומערבבים היטב. - משמנים תבנית במעט תרסיס שמן, שופכים את תכולת התערובת ומוסיפים מלמעלה את תערובת הגבינות והביצים ששמנו בתבנית נפרדת.
- מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים כחצי שעה.
מחלקים את הפשטידה ל16 חתיכות שוות בגודלן. כל חתיכה = חצי מנת פחמימה.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.