שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פשטידת קישואים

חתיכה אחת = חצי מנת פחמימה

מצרכים מצרכים

  • 5 קישואים בינוניים
  • בצל בינוני
  • 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת (לא מלוחה) 5% שומן
  • 2 ביצים (L)
  • קופסת קוטג' 3% שומן
  • 5 כפות קמח גדושות
  • כף שמן זית
  • פלפל שחור כפית שטוחה
  • מלח כפית שטוחה

מצרכים הוראות הכנה

  • לחתוך את הבצל לקוביות גסות ולטגן עם כף שמן זית עד שמזהיב. לחתוך קישואים לקוביות ולהוסיף לסיר. מטגנים במשך 5-10 דקות, עד שהקישואים מתרככים מעט.
  • מערבבים בקערה גדולה את הביצים, הבולגרית והקוטג'.
  • שמים 4 כפות מהתערובת בקערית קטנה נפרדת ושמים בצד, שומרים לאחר כך.
  • מוסיפים לקערה הגדולה את הקמח, הפלפל השחור והמלח ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
    מוסיפים לקערה הגדולה את הקישואים והבצל ומערבבים היטב.
  • משמנים תבנית במעט תרסיס שמן, שופכים את תכולת התערובת ומוסיפים מלמעלה את תערובת הגבינות והביצים ששמנו בתבנית נפרדת.
  • מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים כחצי שעה.

מחלקים את הפשטידה ל16 חתיכות שוות בגודלן. כל חתיכה = חצי מנת פחמימה.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.