שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פשטידת קישואים וגבינה

חתיכה אחת = מנת פחמימה

מצרכים מצרכים

  • 5 קישואים גדולים
  • 250 גרם גבינה בולגרית 5% מעודנת
  • 4 ביצים (L)
  • 6 כפות גדושות קמח לבן
  • כף שמן קנולה
  • תרסיס שמן
  • קורט מלח

מצרכים הוראות הכנה

  • מקלפים את הקישואים מהקליפה וחותכים לקוביות. בסיר בינוני שמים כף שמן קנולה ואת הקישואים שחתכנו. מטגנים במשך 5 דקות.
  • מוציאים את הקישואים ומועכים אותם עד שהם הופכים לפירה.
  • לוקחים 2 כפות מתוך הגבינה הבולגרית ושומרים בצד. את יתר הגבינה מערבבים ביחד עם הביצים, המלח והקמח. מוסיפים גם את הקישואים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  • מרססים תבנית במעט שמן ושופכים את התערובת לתבנית. מגרדים מלמעלה את הגבינה הבולגרית ששמנו בצד ומכסים בנייר כסף.
  • אופים במשך 30 דקות בחום של כ-180 מעלות.
  • מחלקים את הפשטידה ל12 חתיכות שוות בגודלן. כל חתיכה = מנת פחמימה.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.