שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

פשטידת תירס

חתיכה אחת = מנת פחמימה

מצרכים מצרכים

  • 2 תבניות אינגליש קייק
  • קופסת שימורים 1 של תירס
  • גבעול אחד בצל ירוק
  • 4 כפות קמח שטוחות
  • 4 ביצים (L)
  • גביע קוטג' 3% שומן
  • 250 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% שומן
  • חצי כפית פלפל שחור

מצרכים הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • קוצצים גבעול אחד של בצל ירוק ושמים בקערה גדולה.
  • מוסיפים לקערה 4 כפות קמח ו4 ביצים ומערבבים עד שאין כלל גושי קמח.
  • מסננים היטב את התירס מהנוזלים שלו ומוסיפים לקערה. מוסיפים לקערה גם את הקוטג' והפלפל השחור.
  • שומרים רבע מכמות הגבינה הבולגרית בצד לאחר כך ומוסיפים את 3/4 הנותרים לקערה.
  • מרססים 2 תבניות אינגליש קייק במעט תרסיס שמן.
  • שופכים את תכולת הקערה ל2 התבניות באופן שווה.
  • מגרדים את רבע הגבינה הבולגרית ששמרנו בצד מלמעלה.
  • מכניסים לתנור למשך 25 – 30 דקות. עד שהפשטידה משחימה מלמעלה. מצננים למשך 5 דקות.

מחלקים כל אחת מהתבניות ל6 חתיכות שוות בגודלן (סך הכל יוצא 12 מנות פשטידה).

כל מנה =  מנת פחמימה.

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.