- מכינים כוס אחת של פתיתים לפי ההוראות על השקית, תשתמשו במינימום שמן ותוסיפו כפית אחת של מלח. מניחים בצד שיתקרר.
- חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות. מטגנים בסיר גדול בצל עד שמזהיב ומוסיפים את חזה העוף ומטגנים למשך 10 דקות.
- חותכים את הפטריות ומוסיפים לסיר למשך 5 דקות נוספות.
- מוסיפים לסיר את התבלינים – את הפפריקה, פלפל שחור, כורכום ומלח ומערבבים היטב.
- מכבים את האיש ומוסיפים לסיר את הפתיתים.
מחלקים את כל הסיר ל5 מנות שוות בגודלן. כל מנה = מנת חלבון (199 קלוריות).
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.