שימו לב – השתמשו בבשר טחון מסוג שייטל או כתף בקר ולא בבשר טחון מוכן שמוכרים בסופר, מפני שהבשר הטחון המוכן מלא בשומן ופי-2.5 יותר קלוריות ופחות חלבון.
- בקערה גדולה מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים, הפטרוזיליה הקצוצה וחצי מהבצל.
- בסיר גדול מטגנים בעזרת כף שמן אחת את חצי הבצל עד שמזהיב ולאחר מכן מוסיפים 3 שיני שום כתושות.
- מוסיפים חבילת עגבניות מרוסקות וכף רסק עגבניות. מוסיפים חצי כפית מלח וכ300 מ"ל מים רותחים.
- יוצרים בעזרת הידיים כ-20 קציצות שוות בגודלן ומוסיפים לסיר.
- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית למשך 25 דקות.
4 קציצות = מנת חלבון.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.