שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות בקר בתנור

5 קציצות = מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • 500 גרם שייטל (נתח מספר 13) טחון
  • בצל בינוני
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • ביצה אחת (L)
  • כף פירורי לחם
  • כפית פפריקה
  • כפית שטוחה מלח
  • כפית פלפל שחור טחון
  • רבע כפית קינמון טחון

מצרכים הוראות הכנה

  • קוצצים את הבצל והפטרוזיליה ושמים בקערה גדולה. לקערה מוסיפים את השייטל הטחון, פירורי הלחם והתבלינים.
  • מערבבים היטב עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מניחים את התערובת למנוחה למשך כחצי שעה, כדי שהבשר יספוג את כל הטעמים.
  • מחממים תנור ל20 מעלות.
  • יוצרים כ- 20 קציצות שוות בגודלן בידיים ומניחים בתבנית
  • מכניסים לתנור ל25 דקות.

מנת קציצות = 5 קציצות (שווה למנת חלבון).

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.