- קוצצים את הבצל והפטרוזיליה ושמים בקערה גדולה. לקערה מוסיפים את השייטל הטחון, פירורי הלחם והתבלינים.
- מערבבים היטב עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים את התערובת למנוחה למשך כחצי שעה, כדי שהבשר יספוג את כל הטעמים.
- מחממים תנור ל20 מעלות.
- יוצרים כ- 20 קציצות שוות בגודלן בידיים ומניחים בתבנית
- מכניסים לתנור ל25 דקות.
מנת קציצות = 5 קציצות (שווה למנת חלבון).
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.