שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות טונה ושיבולת שועל

4 קציצות = מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • קופסה אחת של טונה במים
  • גביע קוטג' 3% שומן.
  • כוס שיבולת שועל דקה
  • חצי בצל לבן, מגורד בפומפייה
  • ביצה אחת (גודל L)
  • חצי כפית פלפל שחור

מצרכים הוראות הכנה

  • מגרדים את חצי הבצל בעזרת פומפייה וסוחטים לגמרי מנוזלי הבצל ושמים בקערה.
  • מוסיפים לקערה גביע קוטג', ביצה, שיבולת שועל וכפית פלפל שחור.
  • פותחים את קופסת הטונה וסוחטים היטב מהמים.
  • מוסיפים את הטונה לקערה עם שאר המצרים מערבבים ביחד לעיסה אחידה.
  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • מרססים תבנית במעט תרסיס שמן ובעזרת הידיים יוצרים כ-8 קציצות דחוסות בגודל שווה.
    מכניסים לתנור למשך 25 דקות.

4 קציצות = מנת חלבון (סה"כ 32 גרם חלבון ל4 קציצות)

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.