- מגרדים את חצי הבצל בעזרת פומפייה וסוחטים לגמרי מנוזלי הבצל ושמים בקערה.
- מוסיפים לקערה גביע קוטג', ביצה, שיבולת שועל וכפית פלפל שחור.
- פותחים את קופסת הטונה וסוחטים היטב מהמים.
- מוסיפים את הטונה לקערה עם שאר המצרים מערבבים ביחד לעיסה אחידה.
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מרססים תבנית במעט תרסיס שמן ובעזרת הידיים יוצרים כ-8 קציצות דחוסות בגודל שווה.
מכניסים לתנור למשך 25 דקות.
4 קציצות = מנת חלבון (סה"כ 32 גרם חלבון ל4 קציצות)
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.