שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב print

קציצות עוף בתנור

קציצה אחת = חצי מנת חלבון

מצרכים מצרכים

  • 500 גרם חזה עוף טרי
  • ביצה (L)
  • כוס פטרוזיליה (50 גרם) קצוצה
  • גבעול נענע
  • חצי כפית פפריקה
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • רבע כפית כורכום

מצרכים הוראות הכנה

  • קוצצים את הפטרוזיליה והנענע
  • מערבבים את כל המצרכים היטב
  • מחממים תנור ל190 מעלות
  • משמנים תבנית בעזרת תרסיס שמן, יוצרים כ- 10 קציצות שוות בגודלן בעזרת הידיים, אם קשה לעשות את הקציצות בעזרת הידיים ניתן להשתמש ב2 כפות ועל ידי כך ליצור 10 קציצות שוות בגודלן.
  • מכניסים לתנור ל20 דקות.

קציצה אחת = 12 גרם חלבון

 

© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.