- קוצצים את הפטרוזיליה והנענע
- מערבבים את כל המצרכים היטב
- מחממים תנור ל190 מעלות
- משמנים תבנית בעזרת תרסיס שמן, יוצרים כ- 10 קציצות שוות בגודלן בעזרת הידיים, אם קשה לעשות את הקציצות בעזרת הידיים ניתן להשתמש ב2 כפות ועל ידי כך ליצור 10 קציצות שוות בגודלן.
- מכניסים לתנור ל20 דקות.
קציצה אחת = 12 גרם חלבון
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.