- קוצצים צצים את הבצל ומטגנים בסר רחב עם כף שמן עד שמזהיב.
- מוסיפים לסיר את רצועות הזוקיני, הגזרים והגמבות. שמים מעט מלח ומקררים.
- חותכים כל חזה עוף באמצע כך שמתקבלת צורת "פרפר" וממליחים מעט ושמים פפריקה מכל צד.
- מניחים על כל פרפר חזה עוף ממלית הירקות, פטרוזיליה קצוצה מגלגלים בזהירות. חשוב מאוד להדק היטב ולנעוץ קיסמים לשמירת הצורה.
- שמים נייר אפייה בתבנית ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות.
- נותנים לחזה העוף לנוח במשך כ5 דקות. חותכים כל פרפר חזה עוף ל-3 חתיכות כך שיוצא סה"כ 9 חתיכות, כל חתיכה = מנה. ואפשר לאכול.חתיכה אחת = מנת חלבון.
© כל הזכויות שמורות לסהר קזס. אין להעתיק, לשכפל, לפרסם, לצלם ולעשות שימוש כלשהו בתוכן עמוד זה, ללא אישור מראש בכתב מהנהלת החברה או מסהר קזס.